+45 22 23 55 91

Lej affugter København og Nordsjælland

Lej affugter København og Nordsjælland
Written by :

Written by :

Dennis

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Overkommelig leje af affugtere

Det er meget overkommeligt at bruge en affugter. Hvis du sammenligner omkostningerne ved at leje en affugter med, hvad det koster at lave opvarmning og ventilation om i et rum, kan du spare mange tusinde kroner. Det er heller ikke lige meget, hvor stor pladsen er. Vi har affugtere, der kan klare rum op til 1000 m3.

Lej affugter som passer formålet 

Vi hos Akut Service hjælper vi med vandskader og udlejer affugtere af forskellige typer. Kontakt os og fortæl os om dit behov, så hjælper vi dig!

Vores næst største affugtere

Affugteren er udstyret med hjul og en ramme for nem bevægelse. Velegnet til rum op til 175m³ i temperaturer +10-35°C og luftfugtighed over 40%RH. I en kondensaffugter som denne får man al den tilførte energi samt kondensatorvarmen tilbage fra kølekredsløbet. Har en kapacitet på op til 30 liter/dag og 350m³/time. Affugteren har en kondenstank på 7l som har en slangetilslutning for tømning direkte til afløb.

Vores største affugtere

Affugteren er udstyret med hjul og en ramme for nem bevægelse. Velegnet til rum op til 250m³ i temperaturer +10-35°C og luftfugtighed over 40%RH. I en kondensaffugter som denne får man al den tilførte energi samt kondensatorvarmen tilbage fra kølekredsløbet. Har en kapacitet på op til 25 liter/dag og 500m³/time. Affugteren har en kondenstank på 9l som har en slangetilslutning for tømning direkte til afløb.

Hjælp til fugtskader

Vi hos Akut Service giver dig hjælp til fugtskader. Fortæl os, hvad der skete, og vi løser problemerne for dig!

Reparer fugt- og vandskader ved at leje en affugter

Når du bruger en affugter, får du et energirigtigt alternativ til opvarmning og udluftning af varme og fugt. Ved at leje en affugter gennem os får du en omkostningseffektiv måde at afhjælpe og forebygge fugt- og vandskader på.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige affugter
Har du en vandskade, du gerne vil af med og ved ikke, hvilken model af affugter, der ville passe til dig? Velkommen til at kontakte os, så forklarer vi forskellen på de affugtere vi har. Ud fra dine behov finder vi den rigtige affugter og giver dig et prisforslag på leje af en affugter hos os. Kontakt os i dag!

 

Bestil akut vandskade hjælp eller lej affugter pris
- Ring eller udfyld formularen ↓

Forskellige typer affugtere

Vores affugtere fås i forskellige varianter og de har alle forskellige typer funktioner. Læs mere nedenfor om de forskellige typer affugtere, som du kan leje gennem os.

Varmemåtte som affugter
En af de forskellige affugtere vi tilbyder er en varmemåtte. Hvis konstruktionen, der skal affugtes, er lavet af beton eller mursten, er varmemåtten rigtig god som et supplement til andre affugtere. Måtten er flad og kan placeres på gulvet eller på en hylde. Den fungerer også til at stå under f.eks. et køkkenskab. Derudover larmer varmemåtten slet ikke.

Kondensaffugter
En kondensaffugter returnerer meget energi i form af varme. Det er nemt at styre affugteren og den er desuden meget energieffektiv. Den samme luft cirkulerer hele tiden og denne affugter passer godt i tørrerum eller hvor der er placeret større bassiner. Den virker hurtigt og kan klare selv meget fugtige omgivelser.

Ulempen ved denne type affugter er, at den fylder lidt mere og den larmer også lidt mere end fx en sorptionsaffugter.

Sorptionsaffugter
Har du et lidt større rum, der skal affugtes, er en sorptionsaffugter et godt valg. Den fungerer relativt støjsvagt og passer derfor også godt i rum, hvor folk opholder sig relativt ofte. I denne affugter bliver fugten suget ind i en rotor. Når den er mættet med fugt, tørres rotoren ud.

Den varme luft får vandet til at fordampe og luften der kommer ud af rummet er varm og lidt våd. Det betyder, at affugteren ikke gør luften for tør.

Kontakt os for at leje en affugter

Har du spørgsmål til affugtning, fugtskader eller hvordan vi arbejder, er du meget velkommen til at kontakte os hos Akut Service. Så får du hurtige svar på spørgsmål og også mulighed for at leje en affugter.

Vi samarbejder med affugter.nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere ydelser

Kategorier

Kontakt os nu for hurtig akut service & hjælp

Tøv ikke med at ringe til os for akut service hjælp og tilbud - Vandskadeservice, låsesmed, elektriker & byg