+45 22 23 55 91

Akut låsesmed

Akut låsesmed service med døgnvagt i København og på Sjælland
Picture of Written by :

Written by :

Dennis

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Låst ude eller ramt af indbrud? Årsagerne til hvorfor du kan have brug for en akut låsesmed København eller på Sjælland kan være mange. Vi hjælper dig 24 timer om døgnet, året rundt ved behov af akut låsesmed nær dig.

Vi samarbejder med lokale låsesmede i hele København, Låsesmed Østerbro er en af dem.  

Akut låsesmed service med døgnvagt i København og på Sjælland

Har du mistet dine nøgler? Vi tilbyder akut låsesmed service med hurtig og professionel akut service. Vi åbner døre og lås for dig og skifter låsen om nødvendigt. Vores låsesmede er til rådighed døgnet rundt, alle dage hele året! Ring til os, og vi er der du på på din adresse inden for 20 minutter. Hvis det ikke haster, tilbyder vi også andre former for ydelser indenfor låse og sikkerhedstjenester.

Velkommen til en akut låsesmed København og Sjælland. Vi er en autoriseret akut låsesmed, som har udført låseskift, montering og montering af alle typer låse. Vi tilbyder hurtig og professionel akut låseservice til både private og virksomheder og hjælper dig med både akutte og forebyggende problemer. Vores erfaring med services og produkter indenfor låse og sikring gør, at du er i trygge hænder, når du hyrer os.

Har du brug for en akut låsesmed i København eller på Sjælland, kontakt os

De fleste mennesker har haft den uheld at miste en nøgle og blive låst ude. Uanset hvor i København eller på Sjælland du er eller hvornår, hjælper vi dig hurtigt og professionelt!

Vores akutte låsesmed har åbent 24/7, alle dage året rundt. Vi hjælper dig hurtigt og kan normalt være på stedet inden for 20 minutter. Vores låsesmed priser er altid faste med alt inkluderet, så der er ingen overraskelser. Kontakt os, så giver vi dig en god pris. Vi åbner alle typer låse i region hovedstaden, alt fra almindelige låse til billåse og pengeskabe. Det er også muligt at bestille tid til alle former for låsejob eller stille et spørgsmål ved at maile os på kontakt@akut-service.dk, husk at nævne akut låsesmed i emnefeltet.

Vi samarbejder også med låsesmede lokalt i Hvidovre

Har du brug for en akut låsesmed i København eller på Sjælland, kontakt os
Har du brug for en akut låsesmed i København eller på Sjælland, kontakt os

Låsesmedeservice og andre akutte ydelser

Vi er din traditionelle akutte låsesmed med den bedste service, når du har brug for akut og forebyggende hjælp. Vi tilbyder blandt andet professionelle låsesmed ydelser indenfor låseskift, låseåbninger, indbrudsskader og kodelåse. Læs mere om vores tjenester.

Vi monterer låse fra Danmarks førende leverandører indenfor låse og sikring. Nogle af disse er: Alle vores låse- og passagersystemer er godkendt inden for branchen og opfylder alle de krav, som fx forsikringsselskaber stiller. Vores systemer leveres naturligvis med sikre garantier.

Skift låsen

Har du mistet dine nøgler eller ønsker at øge sikkerheden? Så er det tid til at skifte låsen. I dag er digitale låse også blevet meget populære, såsom kodelåse eller låse, der åbnes ved hjælp af en nøglebrik. Nogle digitale låse er endda netværksforbundne og kan for eksempel fjernåbnes via en app.

Ekstra nøgler

Har du brug for flere nøgler, eller har du forlagt dem? På få minutter fremstiller vi ekstra luner, der er godkendt af eksempelvis forsikringsselskaber. Har du mistanke om, at der er risiko for, at nogen har dine mistede nøgler? Så anbefaler vi, at du skifter låsen for en sikkerheds skyld.

Nye installationer

Skal du renovere eller bygge nyt? Vi finder den bedste løsning til dit projekt, med alt fra sikkerhedsrådgivning til installation. Vores leverandører er førende i Danmark med hensyn til kvalitetslåse. Kontakt os i dag, så udvikler vi en skræddersyet løsning med gratis prisforslag!

Passage system

Gennemgangssystemer er populære løsninger for virksomheder og ejerlejlighedsforeninger. Fordelen for virksomheder er, udover fleksibilitet, også muligheden for at kontrollere, hvem der har adgang til bestemte dele af en ejendom. Systemerne styres via en computer, hvor autorisationer nemt kan opgraderes eller nedgraderes. Hvis dit personale arbejder på skift, er et passagesystem også en glimrende måde at tjekke ind og ud på.

Uddannede låsesmede

Vores personale har den uddannelse og faglige erfaring, der kræves for at kunne tilbyde vores ydelser. Når du hyrer os, får du den samme professionelle service uanset hvem der kommer ud på stedet, uanset tidspunkt på dagen.

I dag handler det traditionelle erhverv om meget mere end blot at dyrke låse. Der stilles høje krav til sikkerhed og viden for at udføre arbejdet på den bedste måde. Vores låsesmede er certificerede og legitimerede efter alle brancheretningslinjer.

Forebyg behovet af akut låsesmed

Hyr en låsesmed på tidsbestilling og spar på gebyret for en akut låsesmed. Når du får en låsesmed på besøg til et sikkerhedstjek, så leder denne efter husets svage punkter for at se, om sikkerheden er i orden. Skal låsene skiftes, eller er der andre måder, hvorpå vi kan forbedre sikkerheden i dit hjem?

Mens en lås skal være nem at bruge og fungere som beskyttelse mod indbrud, skal den også kunne åbnes indefra. Dette er af brandsikkerhedsmæssige årsager og andre sikkerhedsaspekter. Det kaldes, at låsen er praktisk derhjemme.

Det er vigtigt at huske på, at indbrudstyven sjældent vælger indgangsdøren. Det er ofte husets stærkeste indbrudssikring. Vinduer og for eksempel altandøre er i mange tilfælde væsentligt svagere og dermed nemmere at komme ind igennem. Når vi laver et sikkerhedssyn, gennemgår vi hele husets sikkerhed. Vi finder en sikkerhedsløsning, der passer til dig og din familie. Vi er naturligvis opmærksomme på forsikringsselskabernes vilkår og betingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere ydelser

Kategorier

Kontakt os nu for hurtig akut service & hjælp

Tøv ikke med at ringe til os for akut service hjælp og tilbud - Vandskadeservice, låsesmed, elektriker & byg