+45 22 23 55 91

Akut vandskade

Har du blevet ramt af en akut vandskade og har brug for akut vandskadeservice? Kontakt os
Written by :

Written by :

Dennis

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Har du fået en akut vandskade?

Selv de mindste utætheder kan give store problemer i dit hjem. Ud over at dryppende vandhaner er en unødvendig udgift, kan vand, der spildes på gulvet, give permanente fugtskader. Har du problemer, eller ønsker du blot at undgå fremtidige utætheder – kontakt os.

Kontakt os hvis du har blevet ramt af en akut vandskade i København eller på Sjælland

Den første ting at gøre er lige så logisk, som det lyder: Luk for vandet ved hovedhanen. Hvis du bemærker, at lækagen kommer fra vandpumpen, skal du slukke for strømmen til vandpumpen. Så er det tid til at få fat i akut vandskade service. Vi kommer ud så hurtigt vi kan. Det er prioriterede sager hos os. 

Når du bruger vores vandskadeservice og akutte services så kan du regne med at du får pålidelig hjælp, vi er vane til at føre dialog med forsikringsselskaber. Så at du får ret erstatning. 

Ofte stillede spørgsmål om akut vandskade

Ofte stillede spørgsmål om akut vandskade

Hvad tæller som akut vandskade og vandskade?

Har du også fået skader årsaget af vandskade på dine ejendele, får du hjælp fra din forsikring. Dette gælder, hvis der uventet er lækket vand fra vand- og spildevandsrørsystemet eller fra en anordning, der er tilsluttet dem. For eksempel hvis opvaskemaskinen lækker og beskadiger dit køkkengulv.

Hvor stor er erstatningen ved akut vandskade?

Hvilken form for erstatning du er berettiget til ved vandskade er ikke reguleret i nogen særlov, i stedet er det ganske frit for forsikringsselskaberne at bestemme, hvordan forholdene skal se ud. Der er derfor ikke noget enkelt svar på dit spørgsmål, men det afhænger af vilkårene for din forsikring.

Hvor meget vand skal der til for at det er en vandskade?

En almindelig almindelig årsag til vandskader er, at gamle, rustne rør er utætte. Ved en alvorlig lækage løber der i gennemsnit 750 liter vand frit i timen. Alle kan beregne, hvor meget det er på et døgn. 

Hvor meget fugt er ok i væggene?

For både private boliger og arbejdspladser bør den relative luftfugtighed være mellem 30 og 60 %. Så er den hverken for fugtig eller for tør.

Hvor hurtigt opstår vandskader?

Så længe overfladen er fugtig, kan der opstå skimmelsvamp, uanset om byggematerialet er træ, gips plader, isoleringsmateriale, beton eller malede overflader. Vand eller fugtskader kan opstå på få timer. 

Hvordan reparerer man vandskader?

Husejeren anmelder skaden til sit forsikringsselskab. Foreningen skal blotlægge det beskadigede område i fornødent omfang, så skaden kan udbedres på en professionel måde ved at fjerne overfladelagene og derefter lade strøerne tørre ud. Foreningen skal endvidere refundere lejeren for elforbrug.

I videoen her kan du se hvordan en akut vandskade ikke skal repareres. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere ydelser

Kategorier

Kontakt os nu for hurtig akut service

Tøv ikke med at ringe til os for akut service og hjælp og tilbud