+45 22 23 55 91

Skimmelsvamp temperatur

Skimmelsvamp celler trives bedst i en temperatur på +20–+45 grader celsius. Både skimmelsvampen og dens sporer ødelægges ved en temperatur på +70–+80 grader Celsius.
Picture of Written by :

Written by :

Dennis

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skimmelsvamp celler trives bedst i en temperatur på +20–+45 grader celsius. Både skimmelsvampen og dens sporer ødelægges ved en temperatur på +70–+80 grader Celsius.

Klimaet, hvor vi bor der, er ikke meget, vi kan gøre ved det, men vi kan træffe foranstaltninger for at mindske angreb af skimmelsvamp. Hvide og lyse husvægge påvirkes lettere af sort skimmel end mørke vægge. Sort skimmelsvamp er også mere synlig på lyse vægge. En hvid væg kan nå en temperatur på 30°C i solen, mens en mørkebrun væg kan nå 60°C. Skimmelsvamp trives ikke ved temperaturer over 30-40°C. Det forklarer også, hvorfor nordsiden af ​​et hus ofte får mere sort skimmelvækst end en solside.

Skimmelsvamp er en større gruppe af skimmelsvampearter med en mørk eller sort farve.

Skimmelsvamp trives i boliger og rum med høj luftfugtighed, dårlig ventilation eller vand- og fugtskader. Ofte optræder sort skimmel som en sort belægning i en rund formation af sorte prikker.
Almindelige typer sortskimmel er Stachybotrys, Aspergillus, Penicillum, Fusarium og Cladosporium. 

Kilde: https://www.doegnvagt.dk/skimmelsvamp-fjernelse-skimmel-symptomer-og-test/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere ydelser

Kategorier

Kontakt os nu for hurtig akut service & hjælp

Tøv ikke med at ringe til os for akut service hjælp og tilbud - Vandskadeservice, låsesmed, elektriker & byg